Chema

На Полтавщині чоловік вистрілив із пневматичної рушниці у 8-річного хлопчика

На Полтавщині чоловік вистрілив із пневматичної рушниці у 8-річного хлопчика
Фото - поліція Полтавщини
31 липня близько 21-ї години до поліції міста Зіньків надійшло повідомлення від місцевих жителів, що в одному із сіл Зіньківської громади чоловік вистрелив із пневматичної зброї у восьмирічного хлопчика.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини 7 серпня.

Отримавши інформацію, на місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевого підрозділу поліції.

На Полтавщині чоловік вистрілив із пневматичної рушниці у 8-річного хлопчика

Правоохоронці встановили, що місцевий 32-річний чоловік здійснив постріли із пневматичної рушниці у 8-річного хлопчика, який перебував на вулиці. Поранену дитину госпіталізували до лікарні та прооперували.  Причетному до правопорушення фігуранту повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у сумі 151 400 гривень.

Також Полтавська обласна прокуратура повідомляла, що реагуючи на скаргу свого 6-річного сина на дії сусідського хлопчика, 32-річний чоловік із пневматичної рушниці вистрілив у спину 8-річної дитини. Наразі малолітній перебуває у лікарні, а підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - Умисне тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.

Читайте також: Жителю Лубенщини, підозрюваному у вчиненні сексуального насильства щодо дівчинки, обрали запобіжний захід