Chema

Ухилятися від військової служби допомагали посадовці Лохвицького та Гребінківського військкоматів

Ухилятися від військової служби допомагали посадовці Лохвицького та Гребінківського військкоматів
На фото - начальник Полтавського обласного ТЦК та СП полковник Михайло Холодов
Полтавський обласний ТЦК та СП прокоментували ситуацію з хабарництвом посадовців військкомату та вказали, що цей випадок пов’язаний із відділом у містах Лохвиця та Гребінка.

За своїй на Facebook-сторінці Полтавський обласний ТЦК та СП 1 серпня зазначив, що останні випадки в Миргородському районному ТЦК та СП (відділ міста Лохвиця) та Лубенському районному ТЦК та СП (відділ міста Гребінка) є наслідком викорінення негативного елементу та приведення повсякденної діяльності ТЦК та СП Полтавської області до умов, які сприятимуть призову за мобілізацією, соціальному захисту ветеранів та членів їх сімей, що в цілому сприятиме посильному внеску ТЦК та СП Полтавської області у перемогу над російськими окупантами.

"Керівництво Полтавського обласного ТЦК та СП цілеспрямовано періодично працює над прозорістю питань призову за мобілізацією, проходження ВЛК, своєчасності та достовірності військового обліку, забезпечення соціального захисту ветеранів російсько-української війни та військових пенсіонерів. Системно працюємо в напрямку викорінення несправедливості та корупційної складової в своїх рядах.

Сумісно з правоохоронними органами області працюємо над недопущенням створення умов, за яких будь-хто може спровокувати, а нечестивий посадовець піддатися спокусі і піти на правопорушення"
, - повідомив начальник Полтавського обласного ТЦК та СП полковник Михайло Холодов.

Читайте також: В Україні діяла масштабна схема втечі ухилянтів за кордон, у тому числі і на Полтавщині