Chema

У Лубнах затримали місцевого жителя за підозрою в умисному вбивстві

У Лубнах затримали місцевого жителя за підозрою в умисному вбивстві

Слідчі поліції Лубенщини затримали 55-річного мешканця Лубен за підозрою в умисному вбивстві свого товариша. Фігуранту повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини 20 квітня.

Повідомлення про вбивство до Лубенського райвідділу поліції надійшло 18 квітня близько п’ятої години ранку від місцевої мешканки. Заявниця повідомила, що в квартирі виявлено тіло 61-річного чоловіка без ознак життя.

Правоохоронці встановили, що до вчинення даного злочину ймовірно може бути причетний товариш вбитого, з яким вони напередодні спільно проводили дозвілля. Особу правопорушника встановлено. Ним виявився мешканець Лубен 1968 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Наразі фігуранта затримано. Йому вже повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом здійснюється досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України - Умисне вбивство.

У разі доведення вини судом, чоловікові загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: На Хорольщині чоловік отримав ножове поранення