Chema

У Лубнах у комунальному кінотеатрі облаштують укриття та відремонтують фасад

У Лубнах у комунальному кінотеатрі облаштують укриття та відремонтують фасад
На фото - кінотеатр "Київська Русь", Лубни
У кінотеатрі "Київська Русь" у місті Лубни планують з підвалу улаштувати найпростіше укриття та відремонтувати частину фасаду. На це витратять понад 2 мільйони гривень.

4 березня Лубенська комунальна дирекція кінотеатру оголосила тендер на проведення капітального ремонту підвального приміщення кінотеатру «Київська Русь» з улаштуванням найпростішого укриття.

Очікувана вартість робіт складає 2 106 267 гривень.

В обсяг робіт входять: демонтажні роботи, облаштування стін, стелі, підлоги, прокладання мереж водопостачання та каналізації, електромонтажні роботи, установлення системи вентиляції, тощо.

Аукціон має відбутися 18 березня, тоді стане відомо хто та за скільки виконає роботи.

Термін виконання робіт - до 15 липня 2024 року.

Окрім того, Лубенська комунальна дирекція кінотеатру замовила поточний ремонт частини фасаду кінотеатру «Київська Русь».

Відповідний тендер також з'явився на платформі публічних закупівель 4 березня.

Підрядника визначили без використання електронної системи та без оголошення аукціону. Ним стала ФОП Гарібян Діана Алексанівна з міста Харкова, яка спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель, та має виконати ці роботи за 175 635,83 гривень. Які саме роботи заплановано виконати наразі невідомо, так як замовник не оприлюднив обсяг виконання робіт.

Строк виконання робіт - до 31 березня 2024 року.

Читайте також: У Лубнах міська рада відремонтує свій автопарк за понад півмільйона гривень