Chema

У Лубнах Чорнобаївський асфальтний завод ліквідовуватиме вибоїни ще на шести вулицях міста

У Лубнах Чорнобаївський асфальтний завод ліквідовуватиме вибоїни ще на шести вулицях міста
Фото - ілюстративне
Днями Управління житлово-комунального господарства Лубенської міської ради уклало з ТОВ "Чорнобаївський асфальтний завод" з Лубен договори на поточний ремонт асфальтобетонного покриття на п'яти вулицях міста, а саме:

Всього на ремонт доріг витратять 355 678,16 гривень.

Підприємство має ліквідувати вибоїни глибиною від 30 до 50 мм спеціальною машиною повітряно-струменевим методом. Цим медом наразі ремонтують майже всі дорогив Лубнах.

Крім того, КП "Шляхрембуд" замовило ремонт дорожнього покриття по вулиці Олександрівська за 197 750 грн, площею 350 м². Ці роботи має виконати ПП "Чорнобаївський асфальтний завод" з Черкащини.

Всі роботи мають виконати протягом вересня поточного року.

Торги для пошуку виконавця робіт не проводили. Для уникнення торгів тендери розбили по вулицям на окремі угоди, вартість яких не перевищують«поріг» у 200 тисяч грн. Це дозволяє замовнику самому обрати підрядниката укласти з ним договори напряму. Так, зокрема, роблять Пирятинська та Гребінківська громади.

Нагадаємо, виконавець робіт ТОВ "Чорнобаївський асфальтний завод" був зареєстрований у місті Лубни всього три місяці тому (12.04.2024) та має точно таку ж назву як приватне підприємство з Черкащини. Також вони мають аналогічне зображення на печатках. Новостворене товариство спеціалізується на будівництві доріг і автострад.

Перелік інших вулиць, на яких також мають провести ямковий ремонт - за посиланням.