Chema

Стала відома вартість будівництва нового дитячого садка у Лубнах

Стала відома вартість будівництва нового дитячого садка у Лубнах
Фото - проєкт дитячого садочка у Лубнах
Сьогодні, 27 грудня, члени виконавчого комітету Лубенської міської ради затвердили проєктну документацію на об'єкт: «Будівництво Лубенського дошкільного навчального закладу комбінованого типу для дітей з проблемами опорно-рухового апарату та вадами мовлення на 12 груп по вулиці Ватутіна, 39 в місті Лубни (Коригування)».

Стала відома вартість будівництва нового дитячого садка у Лубнах
На фото - начальник управління освіти Мирослав Костенко, Лубенська міська рада
Вартість будівництва нового дитячого садка у Лубнах становить 154 мільйони 315 тисяч 390 гривень. Порівняно з липнем 2020 року,  коли востаннє проєкт проходив експертизу, вартість будівництва зросла на 10 мільйонів гривень.

Проєктну документацію виготовило Товариством з обмеженою відповідальністю «Міс Проект» з міста Кременчук, яке відкоригувало наявний робочий проект на дитячий садок у Лубнах за 537 тисяч гривень. Послуги замовляло та оплатило Управління освіти Лубенської міськради.

Нагадаємо, 4 липня Кабмін розподілив субвенцію з держбюджету в межах Програми з відновлення України. Передбачалося, що 13 проєктів Полтавської області у 2023 році можуть отримати фінансування у 643,7 млн грн.

По цій Програмі також передбачено будівництво нового дитячого садочка в Лубнах по вул. Ватутіна (Василенкове поле), 39. Дитячий садок має бути комбінованого типу зі звичайними групами та групами для діток з проблемами опорно-рухового апарату та вадами мовлення потужністю 159 місць та зі створенням 81 нового робочого місця.

Очікувалося, що проєкт буде реалізований протягом 2023-2024 років.

Читайте також: У Пирятині перебудують гуртожиток під ЦНАП за майже 16 млн грн