Chema

На Полтавщині підліток до смерті побив 57-річного односельця

На Полтавщині підліток до смерті побив 57-річного односельця
На фото - селище Комишня
57-річного мешканця селища Комишня Миргородського району виявили без ознак життя місцеві мешканці. Стало відомо, що чоловіку завдав смертельних ушкоджень 17-річний місцевий хлопець.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини 31 серпня.

До Миргородського районного відділу поліції 29-го серпня близько 13-ї години надійшло повідомлення про виявлене тіло 57-річного мешканця селища Комишня Миргородського району. На місце події прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

У ході проведення першочергових оперативних та слідчих дій поліцейські встановили особу, причетну до вчинення кримінального правопорушення. Ним виявився 17-річний місцевий житель.

Слідчі з’ясували, що 17-річний місцевий житель завдав тілесних ушкоджень 57-річному чоловікові під час конфлікту на вулиці. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер. Наразі слідчі повідомили правопорушникові про підозру у спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого та скерували до місцевого суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції здійснюється досудове розслідування за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України - Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років.

Читайте також: Насмерть забив вітчима та заживо підпалив матір: жителя Полтавщини ув'язнили довічно