Chema

Лубнитеплоенерго купує самоскид за майже 6 мільйонів гривень

Лубнитеплоенерго купує самоскид за майже 6 мільйонів гривень
Фото - ілюстративне
ОКВПТГ "Лубнитеплоенерго" має намір придбати великовантажний автомобіль самоскид з крано-маніпуляторною установкою КМУ (або еквівалент).

Про це стало відомо з відкритих джерел. Відповідний аукціон було оприлюднено 20 квітня 2023 року на платформі публічних закупівель Prozorro.

Переможцем і єдиним учасником тендеру, проведеного 3 травня, стало київське підприємство ТОВ "ЄВРО-ТРАК".

Вартість самоскиду - 5 823 000 гривень, що на 77 тисяч менше, ніж спочатку планувало "Лубнитеплоенерго".   
 
Відповідно до Технічної специфікації самоскид з крано-маніпуляторною установкою КМУ колісної формули 4х2 повинен мати дизельний двигун не нижче Євро-5, об'ємом від 4 000 до 4 300 см3 та потужність від 150 до 190 к.с., універсальний тип стріли з шестикутним профілем, двома телескопічнними секціями з максимальним гідравлічним висуванням не менше 7,1 м

Комплектація автомобіля також повинна включати:    кондиціонер, магнітола, електросклопідйомники, центральний замок з дистанційним керуванням, пневмосидіння водія, противотуманні фари, фаркоп типу «крюк-петля», пневмо- та електровиводи для причіпа, буксирувальний трос.

Обладнання та автомобіль в цілому повинні бути новими, в стандартному заводському виконанні, виготовлені не раніше 2022 року.

Термін поставки автомобіля - до 1 серпня 2023 року.


Лубнитеплоенерго купує самоскид за майже 6 мільйонів гривень
Фото - ілюстративне