Chema

Коригування документації з будівництва дитсадка на Василенковому полі обійдеться Лубнам у півмільйона гривень

Коригування документації з будівництва дитсадка на Василенковому полі обійдеться Лубнам у півмільйона гривень
Фото - Facebook Мирослава Костенка

12 квітня Управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради замовило послуги з розробки проєктно-кошторисної документації: Коригування робочого проєкту по об'єкту "Будівництво Лубенського дошкільного навчального закладу комбінованого типу для дітей з проблемами опорно-рухового апарату та вадами мовлення на 12 груп по вул. Ватутіна, 39 в м. Лубни Полтавської області".

Про це стало відомо з відкритих джерел. Відповідна закупівля оприлюднена на платформі публічних закупівель Prozorro.

Документацію виготовить за 544 038 гривень Полтавський філіал Державного підприємства "Державний науково-дослідний та проєктно-вишукувальний інститут "НДІпроектреконструкція".

Проєкт «Будівництво Лубенського дошкільного навчального закладу  комбінованого типу для дітей з проблемами опорно-рухового апарату та вадами мовлення на 12 груп по вул. Ватутіна, 39 в м. Лубни Полтавської області», пройшов конкурсний відбір і включений  до переліку проєктів, які будуть реалізованими за кошти державного бюджету за рахунок субвенції «Програми з відновлення України» із співфінансуванням з місцевого бюджету.

У мікрорайоні «Василенкове поле» передбачається будівництво нового дитячого садочка комбінованого типу (зі звичайними групами та групами для діток з проблемами опорно-рухового апарату та вадами мовлення) потужністю 159 місць та зі створенням 81 нового робочого місця. Скористатися послугами нового закладу дошкільної освіти зможуть як діти лубенців, так і діти внутрішньо переміщених осіб. Очікується, що проєкт буде реалізованим протягом 2023-2024 років.

Нагадаємо, ще у липні 2020 року очільник відділу освіти Лубен Мирослав Костенко повідомляв, що було затверджено  проєктно-кошторисну документацію на будівництво нового закладу дошкільної освіти в мікрорайоні Василенкове поле:

"Сподіваюся, що наступного року розпочнемо реалізацію цього амбітного задуму..." - писав він тоді.

Наразі замовили коригування проєктно-кошторисної документації. Надіємось, що цього разу справа таки зрушить з місця.

Коригування документації з будівництва дитсадка на Василенковому полі обійдеться Лубнам у півмільйона гривень